Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 15 مهر 1403 - 05:13

توپ‌های ژله و توت فرنگی

توپ‌های ژله و توت فرنگی

shooroshirin6

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر ژله‌  آلوئه‌ورا 2 بسته (100 گرمی)

 

آب‌جوش 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

توت‌فرنگی حدود 250 گرم

 

شكلات سیاه یا شیری آبكرده 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

پودر ژله را در كاسه‌  مناسبی بریزید، آب جوش را بیفزائید و مخلوط كنید تا ژله كاملا در آب جوش حل شود. آن‌گاه كاسه‌ را روی بخار آب‌جوش بگذارید و محلول ژله را هم بزنید تا چنانچه ذرات ژله یا شكر در آن باقیمانده باشد نیز حل شود.

سپس صبر كنید تا ژله خنك شود و به غلظت سفیده‌  تخم‌مرغ برسد. حالا یك‌سوم از قالب مخصوص كروی شكل را با ژله پر كنید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم‌بند شود.

آن‌گاه در هر قالب یك توت‌فرنگی بگذارید و دوباره اندكی ژله بریزید تا نصف توت‌فرنگی در ژله قرار بگیرد. اینك دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیم‌بند شود.

سپس با باقیمانده‌  ژله قالب را پر كنید و این‌بار قالب را در فریزر بگذارید تا ژله كاملا سفت شود، تا بتوانید آن را به راحتی از قالب جدا كنید.

حال با شكلات آبكرده دیسك‌هائی به قطر تقریبی 6 سانتیمتر تهیه كنید و توپ‌های ژله را روی آنها بگذارید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.

یاد‌آوری: می‌توانید به جای شكلات از انواع كیك و بیسكویت نیز برای قرار دادن توپ‌های ژله بر رویش بهره بگیرید.

 

برچسب ها: دسرتوپ‌های ژله و توت فرنگیدسر ژله و توت فرنگیژله و توت فرنگیدسر ژلاتینی تعداد بازديد: 1519 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟