تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
پودر ژله را در كاسه مناسبی بریزید، آب جوش را بیفزائید و مخلوط كنید تا ژله كاملا در آب جوش حل شود. آنگاه كاسه را روی بخار آبجوش بگذارید و محلول ژله را هم بزنید تا چنانچه ذرات ژله یا شكر در آن باقیمانده باشد نیز حل شود.
سپس صبر كنید تا ژله خنك شود و به غلظت سفیده تخممرغ برسد. حالا یكسوم از قالب مخصوص كروی شكل را با ژله پر كنید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیمبند شود.
آنگاه در هر قالب یك توتفرنگی بگذارید و دوباره اندكی ژله بریزید تا نصف توتفرنگی در ژله قرار بگیرد. اینك دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیمبند شود.
سپس با باقیمانده ژله قالب را پر كنید و اینبار قالب را در فریزر بگذارید تا ژله كاملا سفت شود، تا بتوانید آن را به راحتی از قالب جدا كنید.
حال با شكلات آبكرده دیسكهائی به قطر تقریبی 6 سانتیمتر تهیه كنید و توپهای ژله را روی آنها بگذارید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.
یادآوری: میتوانید به جای شكلات از انواع كیك و بیسكویت نیز برای قرار دادن توپهای ژله بر رویش بهره بگیرید.