طرز تهیه :
پكتین را با شكر مخلوط و به آب اضافه كنید و هم بزنید تا خوب حل شود. سپس روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، گلوكز و كرم تارتار را بیفزایید و دوباره هم بزنید تا جوش بیاید و كمی غلیظ شود. حالا به آن اسانس و رنگ دلخواه را اضافه نمایید. شكر و چند قطره آب را مخلوط و داخل سینی پهن كنید و روی آن را با قالب گود نمایید. ژله را داخل گودی بریزید و روی آن شكر بپاشید. بعد از خنك شدن، آن را از شكر خارج كنید.
نكته: پكتین را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه نمایید.