تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
ابتدا مایه تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم كنید. تخممرغ، آرد، پودر كاكائو، نمك و كره را در كاسه كوچكی بریزید و با یكدیگر مخلوط سازید. آنگاه به مدت 10 دقیقه، آن را كنار بگذارید تا مایه فراهم كرده، قدری غلیظ شود.
سپس مطابق شكل آن را روی شابلون و سیل پت بكشید و بعد شابلون را بردارید. حال طرح خالدار شابلون روی سیل پت دیده میشود. اكنون مایه رولت را آماده كنید و به آرامی روی سیل پت و طرح تزئینی بریزید و صاف كنید.
اینك نان رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بپزید. حال روی نان رولت یك سینی برگردانید تا نان خشك نشود و همینكه خنك شد، آن را روی كاغذ روغنی برگردانید و رول كنید.
سپس صبر كنید رولت كاملاً خنك شود و بعد آن را باز كنید، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رویش بمالید و فندق بپاشید. اینك دوباره رولت را رول كنید، در كاغذ روغنی بپیچید و یك شب در یخچال نگهدارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه رولت: زردههای تخممرغ، نیمی از شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده شكر را به آن بیفزائید. حالا زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و بعد آرد را بیفزائید و به كمك لیسك مواد را با یكدیگر مخلوط سازید.