طرز تهیه دسر کیک هلو
كیك اسفنجی را از ارتفاع به دو قسمت تقسیم كنید و یك قسمت را در ته قالب قرار دهید و با آب هلو كمی مرطوب كنید. پنیر خامهای را با شكر مخلوط سازید و با همزن برقی بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس آن را با خامهی فرمگرفته مخلوط كنید. 2 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را روی یكچهارم پیمانه آب هلو بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به مواد بالا بیفزائید. حالا مواد را به دو قسمت تقسیم كنید، یك قسمت را روی كیك داخل قالب بریزید و صاف كنید و به مدت 10 دقیقه در فریزر بگذارید تا كمی سفت شود. ژلهی هلو را نیز روی مواد داخل قالب بریزید؛ روی آن را صاف كنید و به مدت 10 دقیقهی دیگر در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت، باقیماندهی مایهی پنیری را روی ژلهی هلو بریزید و قسمت بعدی كیك را روی آن بگذارید و كمی بفشارید تا بچسبد. روی قالب را بپوشانید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس كیك را از قالب درآورید و در ظرف مورد نظر بگذارید و با خامه و بادام پرك، تزئین نمائید.
روش تهیهی ژلهی هلو:
كمپوت هلو را پوره كنید، پودر ژلاتین را روی آب هلو بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به پورهی هلو بیفزائید.