Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

کرم ملون

کرم ملون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

ملون خرد کرده 500 گرم

شکر 60 گرم

بستنی وانیلی 250 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب طالبی 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آشپزباشی - آرزو گنجی

ملون، شکر و بستنی را در پارچ  دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آنگاه پودر ژلاتین را روی آب طالبی بپاشید و آن‌ را به روش بن‌ماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین را به مخلوط ملون بیفزائید و هم بزنید.

سپس مایه فراهم کرده را در قالبی به گنجایش یک لیتر بریزید و به مدت 4 ساعت یا تا زمانی‌که دسر کاملاً ببندد، در یخچال قرار دهید.

اکنون دسر را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیکرم ملوندسرتابستانیدسرخوشمزهدسر ملون تعداد بازديد: 2279 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است