آشپزباشی- مژگان فرهنگ
جهت تهیه حلوای سفید، آرد را در تابه مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آنگاه كره را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنك شود. حالا پودر قند، پودر هل و بادام را اضافه و مخلوط كنید.
چنانچه حلوا خشك بود، كمی روغن مایع یا كره به آن بیفزائید. اینك هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از حلوا بردارید، به شكل توپ درآورید و در كاغذ مخصوص قرار دهید و در ظرف زیبائی بچینید. همچنین میتوانید نیمی از حلوا را با 1 قاشق چایخوری زعفران دمكرده بیامیزید و حلوا را دو رنگ كنید.