تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آنگاه آرد را الک کنید و دوباره در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. حالا روغن و کره را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد طلائی رنگ شود.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید آرد اندکی خنک شود. اکنون پودر شکر الک کرده، زنجفیل، هل و گردو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون حلوا را در سینی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید، رویش را صاف کنید و به اندازه دلخواه برش دهید.
همینکه حلوا کاملا خنک شد، آن را از سینی درآورید، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. در صورت دلخواه، میتوانید حلوا را در قالب میگنون (مونوپورشن کوچک) بریزید و با پودر شکر و شکلات بیارائید.