تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
خامه را با همزن برقی بزنید تا اندكی فرم بگیرد. آنگاه شكلات را به روش بنماری حل كنید و بگذارید خنك شود. سپس شكلات آبكرده، خامه و پنیر خامهای را با هم مخلوط كنید.
حالا قهوه و شكر را در آب جوش حل كنید و بیسكویتهای لیدیفینگر را با آن مرطوب نمائید. اكنون هر بار 3 عدد بیسكویت لیدیفینگر را در بشقاب پذیرائی بگذارید و رویش را با كرم فراهم كرده بپوشانید.
بعد سه بیسكویت دیگر، روی كرم بگذارید و دوباره اندكی كرم رویشان بمالید. سپس با سه عدد بیسكویت لیدی فینگر دیگر روی كرم را بپوشانید. آنگاه روی تیرامیسو را با خامه و گلهای خوراكی بیارائید.
روش تهیه بیسكویت لیدیفینگر: سه عدد سفیده تخممرغ را همراه با یك چهارم قاشق چایخوری كرم تارتار و 2 قاشق سوپخوری شكر، با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد،
آنگاه زردههای باقیمانده از تخممرغها را با 75 گرم شكر و اندكی وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس زردههای زده شده تخممرغ را به سفیدههای فرم گرفته بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. حالا 120 گرم آرد را همراه با یك دوم قاشق چایخوری بیكینگپودر و یك پینچ نمك الك كنید و آن را به مایه فراهم كرده بیفزائید و به آرامی با لیسك مخلوط كنید.
مراقب باشید كه حجم مایه از بین نرود. اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و آن را به شكل نوارهائی به طول تقریبی 10 سانتیمتر و با فاصله روی كاغذ روغنی در سینی بگذارید.
اینك بیسكویتهای لیدیفینگر را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. میتوانید این بیسكویت را در قالبهای مخصوص نیز تهیه كنید.