آشپزباشی- سحر سامانی
هشت عدد فنجان را به گنجایش 150 میلیلیتر چرب كنید. در ظرف مناسبی شكلات، كره و نیمی از شكر را با هم مخلوط سازید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا شكلات ذوب شود. سپس از روی حرارت بردارید.
تخممرغها و باقیمانده شكر را با همزن برقی، به مدت تقریبی 10 دقیقه بزنید تا حجم آن افزایش یابد و رنگش روشن شود. حالا آرد را به مایه بیفزائید و به آرامی مخلوط شكلات را اضافه كنید.
اینك فنجانها را از مایه فراهم كرده پر كنید؛ به طوری كه یك سوم از سر آنها خالی بماند. فنجانها را داخل سینی بچینید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 5 دقیقه بپزید.
در این حالت، میباید اطراف موس كیك بسته و مركز آن نرم باشد. حالا فنجانها را روی پنجره فلزی بگذارید تا كاملاً خنك شوند. بعد روی آنها را بپوشانید و چند ساعت در دمای محیط نگه دارید. به هنگام پذیرائی، در صورت تمایل یك قاشق خامه فرم گرفته روی هر یك از فنجانها قرار دهید و با پودر كاكائو تزئین كنید.