Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

پودینگ‌ دانۀریحان

پودینگ‌  دانۀریحان

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  6  نفر

شیر.................. 350 میلی‌لیتر

تخم‌ شربتی...............40 گرم

شیر عسلی...............  125 گرم

موز پوره کرده  ............. 1 عدد

خلال پسته ..............2 قاشق سوپخوری

پودر پسته و پرک بادام ..............برای تزئین

آشپزباشی - آرزو گنجی:

روش‌تهیه

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه دانة ریحان را به شیر بیفزائید و کنار بگذارید تا غلیظ شود و لعاب بیندازد. سپس شیرعسلی، موز و خلال پسته را به آن بیفزائید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا پودینگ را با پرک بادام و پودر پسته بیارائید و دست‌کم 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.

 

یادآوری

  این پودینگ برای صبحانه مناسب است.  در صورت دلخواه می‌توانید پودینگ را با استفاده از زعفران در دو رنگ نیز تهیه کنید.

برچسب ها: دسردسر سنتیطرز تهیهپودینگ‌ دانۀریحانطرز تهیه پودینگ‌ دانۀریحانتخم ریحان تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است