گروه شیرینی پزی
قالب مناسب مایكروویو را به قطر 21 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه خرما و آب داغ را در كاسهی مناسب مایكروویو بریزید و 4 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات، قرار دهید.
در این میان یكبار آن را هم بزنید. حالا ظرف را از دستگاه بیرون آورید و خرما و باقیماندهی مواد را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید.
دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید و 8 دقیقه در دستگاه مایكروویو با قدرت 70 درصد بگذارید تا پودینگ بپزد.
حالا سس تافی را روی پودینگ بریزید و گرم میل كنید.
روش تهیهی سس تافی
همهی مواد را در كاسهی مناسب مایكروویو بریزید و 3-5دقیقه با قدرت 100 درصد در مایكروویو بپزید.