تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 140 درجه سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و روی هر كدام 4 دایره به قطر 9 سانتیمتر بكشید.
آنگاه سفیده تخممرغها را در كاسه خشك و تمیزی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كاملاً فرم بگیرد. سپس مخلوط شكر و آرد ذرت را كمكم به سفیدههای تخممرغ بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا شكر حل شود و مایه مرنگ یكدست و براق شود.
حالا مرنگ را روی دایرههای ترسیم شده بریزید و با قاشق اندكی وسطشان را گود كنید. سینیها را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا مرنگ بپزد و كاملاً خشك شود.
همینكه مرنگها خنك شدند، آنها را از كاغذ جدا كنید و برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بگذارید. حالا قدری خامه فرم گرفته روی هر یك از مرنگها بریزید و یك گلابی رویش بگذارید و با سس شكلات بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: ته گلابیها را بگیرید و داخلشان را اندكی خالی كنید. آنگاه عسل، آب سیب و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
حالا گلابیها را بیفزائید و بگذارید بپزند و اندكی نرم شود. سپس صبر كنید گلابیها خنك شوند.
یادآوری: برای تهیه سس شكلات؛ 250 میلیلیتر شیر، 30 گرم شكر و 1 قاشق چایخوری آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا آرد ذرت در شیر حل شود، حالا این مایه را همراه با 30 گرم شكلات شیری خرد كرده روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس قدری غلیظ شود.