تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 24 سانتیمتر چرب نمائید. آنگاه بیسكویت، پودر كاكائو و كره را با هم مخلوط كنید و آن را كف قالب بریزید و خوب فشرده نمائید. حالا قالب را در یخچال بگذارید و به این ترتیب مواد میانی را آماده سازید. پنیر، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. اكنون خامه، آبلیمو و پوست لیمو را افزوده و مخلوط كنید. آنگاه مایه فراهم كرده را در قالب روی بیسكویت بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید. اینك فر را خاموش كنید و درش را نیمهباز بگذارید ولی چیزكیك را از فر در نیاورید تا خنك شود.
سپس آن را در یخچال بگذارید و دستكم 6 ساعت یا یك شب صبر كنید تا چیزكیك آماده مصرف شود. حالا چیزكیك را از قالب درآورید و روی ظرف زیبائی بگذارید. سپس مواد رویه را روی چیزكیك بریزید و از دوستان و مهمانانتان پذیرائی كنید.
روش تهیه مواد رویه: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه دانههای به را در تنظیف یا كیسه كوچكی بریزید و آن را همراه با به، به شربت بیفزائید. حالا در ظرف را بگذارید و به را به مدت تقریبی 2 ساعت بپزید تا صورتی رنگ شود. سپس به را از شربت جدا كنید.