تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
شكر را همراه با آبلیمو و 300 میلی لیترآب (یك و یك چهارم پیمانه) در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را بجوشانید. حالا پودر ژلاتین را با 75 گرم از آرد ذرت و 200 میلی لیتر آب مخلوط كنید و داخل شربت بریزید. سپس آن را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظ شود (حدود 20 دقیقه).
اینك قالب مربعی را به اندازة 20 سانتیمتر، چرب كنید و آن را با سلفون بپوشانید. اكنون روی سلفون اندكی از مخلوط پودر شكر و آرد ذرت باقیمانده، بپاشید و قالب را تكان دهید تا اضافی پودرشكر از قالب خارج شود. آنگاه مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید اندكی در دمای محیط خنك شود.
سپس اسانس، رنگ و پسته را به آن بیفزائید و در قالب بریزید. حالا قالب را كنار بگذارید تا مایه كاملا ببندد و آمادة برش شود. قبل از برش، باقیماندة پودر شكر و آرد ذرت را رویش بریزید و به اندازة دلخواه برش بزنید.