آشپزباشی - مژگان نجفی
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را با نیمی از شکر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس روغن مایع و شیر را به آن افزوده و همزن را خاموش کنید.
حالا سفیدهها را در ظرف دیگری با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کمکم به آن بیفزائید.
سپس آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به صورت یک در میان همراه با سفیدههای همزده به مایه زرده بیفزائید و مایه را به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
اکنون شکلات و خلال بادام را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی پنجره سیمی و روی سینی قرار دهید.
اینک مواد رویه را روی کیک بریزید و کیک را دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مواد رویه
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و از اطراف ریز جوش بزند.
آنگاه خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
پودر نسکافه را نیز در 3 قاشق چایخوری آب جوش حل کنید.
حالا محلول ژلاتین و نسکافه را به مخلوط شکلات و خامه بیفزائید و مخلوط کنید.