روشتهیه
هندوانه را طوری برش بزنید تا به شکل یک استوانه کوتاه به ارتفاع 12 سانتیمتر درآید. (برای این کار، از عرض هندوانه یک استوانه به بلندی 12 سانتیمتر را برش بزنید تا یک استوانه کوتاه به ارتفاع 12 سانتیمتر ایجاد شود، سپس با یک چاقوی تیز، قسمت صورتی رنگ (گوشت) هندوانه را به صورت استوانهای از داخل حلقه پوست هندوانه برش بزنید (بصورت درسته و کامل) و پوست آنرا دور بیاندازید).
ماست چکیده را با پودر شکر و اسانس لیمو (به اندازهای که طعم لیمو بگیرد) با همزن برقی بزنید و آن را در ظرفی با خامه زدهشده به وسیله قاشق یا لیسک کاملاً مخلوط کنید. آب موجود در سطح و اطراف دایره استوانهای شکل هندوانه را با دستمال خشککن بگیرید.
بعد هندوانه را در بشقاب تخت مخصوص سرو قراردهید و از مایه فوق روی سطح و اطراف هندوانه بمالید تا کاملاً مانند کیک پوشش دادهشود. سپس، در صورت تمایل روی کیک را با میوههای تازه تزیین کنید و آنرا در یخچال قراردهید تا برای سرو آمادهشود.
نکته:
برای سرو، آنرا مانند کیک معمولی برش بزنید.
این کیک را میتوان بهمدت چند ساعت و یا یک شبانهروز در یخچال نگهداشت.