آشپزباشی - مریم امیری :
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی کاپ کیک را به گنجایش تقریبی 150 میلی لیتر با کاغذهای مخصوص کاپ کیک بپوشانید. آنگاه پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر کاکائوی حل کرده در آب جوش را به مواد افزوده و هم بزنید. اکنون مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ پودر را نیز به این مخلوط بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اینک مایة فراهم کرده را در قالبهای کاپ کیک بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با مخلوط مواد رویه بیارائید.
روش تهیة رویة کاپ کیک
گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مارشمالو و گلسه چری را با قیچی خرد کنید و به گردو بیفزائید. آنگاه شکلات را آب کنید و آن را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.