آشپزباشی - مریم امیری:
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد، بیکینگپودر، وانیل، شکر و گردو را با هم مخلوط کنید. سپس میوهها را ریز خرد کنید و به مواد خشک بیفزائید. حالا تخممرغها را با همزن برقی بزنید، روغن را اضافه کنید و این مایه را به مواد خشک و میوهها افزوده و با قاشق بزرگ و مناسبی مخلوط نمائید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اکنون مایة فراهم کرده را در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید. اینک کیکها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد هر کیک را برش دهید تا دو لایه شود. آنگاه کرم آلبالو را روی لایههای کیک بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و با کرم گاناش و میوههای تابستانی بیارائید.
روش تهیة کرم آلبالو
آلبالوها را همراه با شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود. سپس آن را پوره کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین را درون پورة آلبالو بریزید و همینکه آلبالو کاملا خنک شد، آن را با خامة فرم گرفته مخلوط کنید.
روش تهیة کرم گاناش
برای تهیه کرم گاناش، 100 گرم خامه را گرم کنید و 250 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود.