آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای ١٨0 درجۀ سانتيگراد گرم كنيد و قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آن گاه پنير خامه اي،پودر شكر، شير و وانیل را در كاسۀ همزن برقی بريزيد و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس اطراف نانهای تست را برش دهید و هر 5 عدد را کنار هم بچسبانید.
حالا 170 گرم از کره را آب کنید و با شکر سفید و دارچین مخلوط نمائید وآن را روي نانها بمالید.
اکنون کرم پنیر فراهم کرده را روي نانها بماليد و هر ٥ عدد را به صورت رول در آوريد.
آن گاه یکی از این رول ها را ابتداي رديف ٥ تايي بعدی نان بگذارید و آن را رول کنید.
به همین ترتیب یک رول نسبتا بزرگ از نان تست فراهم کنید.
اینک باقیماندۀ کره،شکر قهوه ای،نمک و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر حل شوند.
سپس دو سوم از این سس را در قالب بريزيد و گردو را رويش بپاشيد.
حالا رول فراهم کردۀ نان تست و پنیر را در قالب روی سس بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه درفر بپزید.
کیک را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.
سپس آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.