Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

بان كيك كارامل

بان كيك كارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

پنير خامه ای   ٥٠٠ گرم

پودر شكر   ٦٠ گرم

شير ١٠٠ ميلي ايتر

اسانس وانيل   ٢ قاشق چايخوری

نان تست  ٣٥ برش

كره  ٣٧٥ گرم

شكر سفید  ١ قاشق سوپخوری

دارچين  ٢ قاشق چايخوری

شكر قهوه ای ٢٠٠ گرم

نمك   ١ قاشق چايخوری

عسل   ٨٠ گرم

گردو   ١٠٠ گرم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

فر را با دمای ١٨0 درجۀ سانتيگراد گرم كنيد و قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن گاه پنير خامه اي،پودر شكر، شير و وانیل را در كاسۀ همزن برقی بريزيد و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس اطراف نانهای تست را برش دهید و هر 5 عدد را کنار هم بچسبانید.

حالا 170 گرم از کره را آب کنید و با شکر سفید و دارچین مخلوط نمائید وآن را  روي نانها بمالید.

اکنون کرم پنیر فراهم کرده را روي نانها بماليد و هر ٥ عدد را به صورت رول در آوريد.

آن گاه یکی از  این رول ها را ابتداي رديف ٥ تايي بعدی نان بگذارید و آن را رول کنید.

به همین ترتیب یک رول نسبتا بزرگ از نان تست فراهم کنید.

اینک باقیماندۀ کره،شکر قهوه ای،نمک و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر حل شوند.

سپس دو سوم از این سس را در قالب بريزيد و گردو را رويش بپاشيد.

حالا رول فراهم کردۀ نان تست و پنیر را در قالب روی سس بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه درفر بپزید.

کیک را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.

سپس آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک خوشمزه عصرانهبان کیکبان کیک کاراملروش تهیه بان کیک کاراملمواد لازم برای تهیه بان کیک تعداد بازديد: 1479 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است