Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

كيــــك شكلاتی با رويه بادام

كيــــك شكلاتی با رويه بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

50 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 10 نفر

كره‌ي نرم.............. 250 گرم

شكر قهوه‌اي............ 300 گرم

تخم‌مرغ...........  2 عدد درشت

زرده‌ي تخم‌مرغ........  2 عدد

وانيلين ............ يك‌چهارم قاشق چايخوري

شكلات سياه آبكرده..........  180 گرم

آرد.......... 250 گرم

پودر كاكائو ...........50 گرم

بيكينگ‌پودر.............يك‌دوم قاشق چايخوري

بيكينگ‌سودا............ يك‌دوم قاشق چايخوري

نمك............. يك‌هشتم قاشق چايخوري

دوغ بي‌نمك ..............250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

عسل 3........... قاشق سوپخوري

خلال بادام برشته.............. 200 گرم

آشپزباشی - افسانه اسفندياري :

 

روش‌تهیه

كره و شكر قهوه‌اي را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا شكر حل شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و زرده‌هاي تخم‌مرغ را كم ‌كم بيفزائيد و به همزدن ادامه دهيد. سپس وانيلين و شكلات را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك را همراه با دوغ، به‌طور يك در ميان اضافه كنيد و مايه‌ي فراهم كرده را در قالبي به قطر 23 سانتيمتر بريزيد. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي 45 -50 دقيقه، كيك را بپزيد. اينك كيك را از فر درآوريد و بعد از 5 دقيقه آن را از قالب جدا كنيد. آن‌گاه روي كيك عسل بماليد و با خلال بادام برشته بيارائيد.

برچسب ها: کیککیک شکلاتیطرز تهیه کیک شکلاتیکیک شکلاتی با رویه بادامبيكينگ‌سوداشکلات سیاه تعداد بازديد: 879 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است