آشپزباشی - افسانه اسفندياري :
روشتهیه
كره و شكر قهوهاي را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا شكر حل شود. آنگاه تخممرغها و زردههاي تخممرغ را كم كم بيفزائيد و به همزدن ادامه دهيد. سپس وانيلين و شكلات را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك را همراه با دوغ، بهطور يك در ميان اضافه كنيد و مايهي فراهم كرده را در قالبي به قطر 23 سانتيمتر بريزيد. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي 45 -50 دقيقه، كيك را بپزيد. اينك كيك را از فر درآوريد و بعد از 5 دقيقه آن را از قالب جدا كنيد. آنگاه روي كيك عسل بماليد و با خلال بادام برشته بيارائيد.