ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه كاپ کیک موز و كارامل
فر را با دمای 180درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب 12 تائی مافين را با كپسولهای كاغذی بپوشانيد. آنگاه كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بيفزائيد و مخلوط كنيد. حال مواد خشك را با هم مخلوط و الك كنيد و آن را همراه با موز، خامه و شير درون مايه بريزيد و هم بزنيد.
اكنون مایه فراهم كرده را در كپسولها بريزيد و يكسوم از سر آنها را خالی نگه داريد. آنگاه قالب را در فر بگذاريد و كاپكيكها را به مدت تقریبی 20 دقيقه يا تا زمانيكه طلائیرنگ شوند، بپزيد.
كاپكيكها را روی پنجره سیمی خنك كنيد و در صورت دلخواه، رويشان را با استفاده از خمير فوندانت وترافل بيارائيد.