آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب را به قطر 18 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید. سپس آب گرم را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
حالا آرد، بیکینگپودر و بادام را با هم مخلوط کنید و زرده تخم مرغها را با نیمی از شکر، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
اکنون مایه شکلاتی را به زردههای همزده افزوده و مخلوط نمائید و بعد مواد خشک و گیلاس را بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک سفیده تخممرغها را با باقیمانده شکر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را به مایه فراهم کرده اضافه کنید.
حالا مایه کیک را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان خامه فرم گرفته بمالید.
کیکها را روی هم قرار دهید و روی کیک را با خامه و گیلاس تازه بیارائید.
در صورت دلخواه برای آراستن دیواره کیک از شکلات استفاده کنید.