آشپزباشی - افسانه ظروفی
بیسکویت، کورن فلکس، نارگیل، شکر قهوهای و کره را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را در قالبهای دسر (مونوپورشن) بریزید و فشرده کنید.
آنگاه تا آماده کردن مایه میانی قالبها را در یخچال نگه دارید.
سپس مایه میانی را روی این پایه بیسکویتی بریزید و دوباره قالبها را در یخچال بگذارید تا چیزکیک ببندد.
در این میان، ژله آلورا را فراهم کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. حالا روی چیزکیک را با انبه بپوشانید و ژله آلورا را روی انبهها بریزید و چیزکیک را در یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد.
اکنون چیز کیک را از قالبها جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید در صورت دلخواه میتوانید قبل از افزودن ژله به چیز کیک، از برگهای تازه نعنا برای آراستن دسر استفاده کنید.
روش تهیه مایه میانی
پنیر خامهای، پنیر ماسکارپونه و شکر را همراه با آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه خامه و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس ژلاتین را روی آب لیمو (60 میلیلیتر) بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را به مایه چیزکیک بیفزائید و هم بزنید.
اکنون این مایه را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و قالبهای دارای پایه بیسکویتی را از این مایه پر کنید.
به گونهای که حدود یک سوم از سر قالبها خالی بماند.
روش تهیه ژله آلورا
پودر ژله را در ظرف مناسبی بریزید و آب جوش را به آن بیفزائید و هم بزنید.
آنگاه ژله را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و پیوسته هم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آب جوش حل شوند.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید.
حالا ژله را در یخچال بگذارید و همینکه ژله اندکی غلیظ شد و به غلظت سفیده تخممرغ رسید، آن را به سرعت روی انبههای قرار گرفته بر روی چیز کیک بریزید.