آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و گردو و آناناس را بیفزائید.
سپس تخممرغها را اندکی بزنید و آن را همراه با روغن به مخلوط آرد افزوده و با قاشق هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید.
اینک کیکها را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالبها جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
اکنون هر کیک را از ارتفاع برش دهید تا دو لایه شود و بعد بین لایههای کیک خامه بمالید و لایههای کیک را روی هم قرار دهید.
آنگاه اطراف کیک را به شکل آناناس برش دهید و کیک را با کرم گاناش بپوشانید و با خمیر فوندانت بیارائید.
سپس روی خمیر فوندانت را به شکل آناناس فرم دهید و با رنگ مجاز خوراکی طلایی رنگ کنید.