Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

کیک پرتقال و قهوه

کیک  پرتقال و  قهوه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 - 10 نفر

شکلات تلخ خرد کرده 300 گرم

کره خرد کرده 185 گرم

آب پرتقال  60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) 4 عدد

شکر 135 گرم

آرد 125 گرم

پودر فندق 185 گرم

خامه قنادی فرم گرفته  400 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه شکلات، کره، آب پرتقال و قهوه فوری را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکلات و کره آب شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود و بعد مایه شکلاتی خنک شده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک آرد و پودر فندق را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزایید.

سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس آن را به آرامی و در چند نوبت به مایه کیک افزوده و مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک پخت آن را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود.

آن‌گاه کیک را از ارتفاع برش دهید و روی لایه‌های کیک خامه بمالید و آنها را روی هم قرار دهید.

سپس روی کیک را با خامه بپوشانید و با مربای پرتقال بیارایید.

برچسب ها: کیک پرتقالیکیک عصرانهآشپزباشیمریم امیریکیک خانگیکیک خوشمزهکیک پرتقال و قهوهمواد لازم برای تهیه کیک پرتقال و قهوه تعداد بازديد: 2007 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است