آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه شکلات، کره، آب پرتقال و قهوه فوری را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکلات و کره آب شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
حالا زرده تخممرغها و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود و بعد مایه شکلاتی خنک شده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک آرد و پودر فندق را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزایید.
سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس آن را به آرامی و در چند نوبت به مایه کیک افزوده و مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک پخت آن را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود.
آنگاه کیک را از ارتفاع برش دهید و روی لایههای کیک خامه بمالید و آنها را روی هم قرار دهید.
سپس روی کیک را با خامه بپوشانید و با مربای پرتقال بیارایید.