Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

کرم کیک بادام و دارچین

کرم کیک بادام و دارچین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 - 8 نفر

تخم مرغ 6 عدد

شکر 225 گرم

پودر بادام 225  گرم

آرد 95 گرم

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم:

زرده تخم مرغ 5 عدد

شکر 100 گرم

شیر 250 میلی لیتر (یک پیمانه)

چوب دارچین 2 تکه

شکلات سفید 170 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

آب 80 میلی لیتر (یک‌سوم پیمانه)

خامه فرم گرفته 400 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و  فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها  را با شکر مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی و بزنید تا فرم بگیرد. حالا زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد مخلوط پودر بادام، آرد و پودر دارچین را کم‌کم به آن بیفزایید.

اکنون مایه  فراهم کرده را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-45 دقیقه در فر بپزید. 

همینکه کیک خنک شد، آن را  از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید و یکی از برش‌های کیک را در قالب بگذارید و کرم را رویش بریزید.

اینک لایه دیگر کیک را روی کرم بگذارید و کیک را دست‌کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه کرم کیک بادام را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

سپس رو و اطراف آن را با خامه فرم‌گرفته بپوشانید و با شکلات بادام و دارچین بیارائید.

روش تهیهکرم: زرده تخم‌مرغ‌ها  و شکر را اندکی هم بزنید و بعد شیر و چوب دارچین را به آن بیفزایید. آن‌گاه این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر داغ شود.

سپس شکلات را به آن افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا پیوسته کرم را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

اینک پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را به کرم افزوده و چوب دارچین را درآورید.

آن‌‌گاه خامه فرم گرفته را به کرم بیفزائید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکرم کیککیک خانگیکیک خوشمزهکرم کیک بادام و دارچینکرم کیک بادامکرم کیک دارچینی تعداد بازديد: 1656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است