آشپزباشی - مریم امیری
قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه زرده تخممرغها را با شکر مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود.
سپس سفیده تخممرغها را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی و بزنید تا فرم بگیرد. حالا زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد مخلوط پودر بادام، آرد و پودر دارچین را کمکم به آن بیفزایید.
اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-45 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید و یکی از برشهای کیک را در قالب بگذارید و کرم را رویش بریزید.
اینک لایه دیگر کیک را روی کرم بگذارید و کیک را دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه کرم کیک بادام را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
سپس رو و اطراف آن را با خامه فرمگرفته بپوشانید و با شکلات بادام و دارچین بیارائید.
روش تهیهکرم: زرده تخممرغها و شکر را اندکی هم بزنید و بعد شیر و چوب دارچین را به آن بیفزایید. آنگاه این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر داغ شود.
سپس شکلات را به آن افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا پیوسته کرم را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
اینک پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را به کرم افزوده و چوب دارچین را درآورید.
آنگاه خامه فرم گرفته را به کرم بیفزائید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده مصرف شود.