تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
طرز تهیه کیک قهوه با عسل:
قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه قهوه را در آب جوش حل کنید و كنار بگذارید. سپس کره، وانیل و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم مرغ ها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون آرد، بیکینگ پودر و پودر کاسترد را با هم مخلوط کنید و آن را همراه با شیر، به مایه تخممرغی بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا كیك را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، آن را از قالب جدا کنید و بگذارید كاملا خنك شود.
آنگاه کیک را از ارتفاع سه قسمت كنید و روی هر لایه، خامه بمالید. لایههای كیك را روی هم قرار دهید و مواد رویه را رویش بریزید. در صورت دلخواه، كیك را با ماکارون بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.