تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
4 قالب كمربندی را به قطر 9 سانتیمتر، با روغن مایع چرب كنید. آنگاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و به طور مساوی در قالبها بریزید و خوب بفشارید.
سپس قالبها را نیمساعت در یخچال نگه دارید. حالا نیمی از آب طالبی را در ظرف مناسبی بریزید، پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
اكنون پنیر خامهای و پودر شكر را در كاسهی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آبلیمو، باقیمانده آب طالبی و ژلاتین حل شده را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اینك خامه را اضافه كنید و مایه فراهم كرده را در قالبها، روی بیسكویت بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از یك ساعت مواد رویه را روی چیزكیك بریزید و 4 ساعت دیگر در یخچال نگه دارید.
آنگاه چیزكیك را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید و با طالبی و خامه بیارائید.
روش تهیه رویه چیزكیك: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب طالبی را كمكم بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود. همینكه مایه خنك شد، آن را مصرف نمائید.