آشپزباشی
ابتدا خمیر ترش (استارتر) را آماده كنید. برای این كار آب، مایه خمیر و شكر را در كاسهای بریزید و آرد را بیفزائید، روی آن را بپوشانید و در حدود 2- 3 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. حالا پس از ریختن آردها و نمك در كاسه دیگری، آنها را همراه با كره در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را به مدت 2 دقیقه روشن كنید.
سپس شیر و خمیر ترش را بیفزائید و دوباره 2 دقیقه دستگاه را روشن كنید تا خمیر به دست آید. در این مرحله اگر خمیر خیلی خشك بود، كمی آب ولرم بیفزائید. اكنون خمیر را روی سطح آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.
بعد خمیر را در كاسه چربكردهای بگذارید؛ روی ظرف را بپوشانید و در حدود 2 ساعت در جای گرمی نگهدارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
حالا یك سوم خمیر را كنار بگذارید و دو سوم باقیمانده را به شكل توپ درآورید و درون سینی چربكرده قرار دهید. روی خمیر را با آب نمناك كنید و یك سوم باقیمانده را نیز به شكل توپ درآورید و روی خمیر اول بگذارید. بعد با دسته قاشق چوبی، وسط خمیر دوم را تا انتهای خمیر اول فرو ببرید تا هر دو خمیر كاملاً به هم بچسبند.
اینك با چاقوی تیزی، برشهائی روی هر دو خمیر ایجاد كنید. دوباره روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 1 ساعت استراحت دهید. اكنون روی خمیر اندكی آرد بپاشید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، آن را به مدت تقریبی 40- 45 دقیقه بپزید.