تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
شکر، خامه و مایهخمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آنگا ه رویش را بپوشانید و 10دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود. سپس کره را داخل کاسه همزن برقی بریزید، عسل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا تخممرغها را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون 300 گرم آرد، نمک، شیر، مخلوط مایهخمیر و پوست پرتقال را افزوده و سپس باقیمانده آرد را اضافه کنید تا خمیر لطیف و مناسبی بهدستآید.
اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 2ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
آنگاه بادام را به خمیر بیفزائید و دوباره آن را اندکی ورز دهید. سپس خمیر را داخل قالب چربکرده میان تهی به قطر 21 سانتیمتر بگذارید و در حدود یک ساعت به آن استراحت دهید تا خمیر، حجم قالب را پر کند.
حالا نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همچنانکه نان گرم است، مواد رویه را با قلممو روی نان بمالید.
یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.