آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
مایه خمیر، یکقاشق چایخوری شکر و یکچهارم پیمانه از شیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود، آنگاه آرد را در کاسه دیگری الک کنید و نمک و باقیمانده شکر را به آن بیفزایید و مخلوط سازید.
حالا در مرکز آن حفرهای ایجاد نمایید و کره، تخممرغ، باقیمانده شیر و مایه خمیر ورآمده را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود. اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را پوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را به شکل بیضی و به طول 40 سانتیمتر باز کنید. حالا روی خمیرها کره بمالید و برشهای طولی به عرض 1 سانتیمتر روی خمیر ایجاد کنید.
به گونهای که این برشها، دو سر خمیر را قطع نکند! حالا مخلوط شکر و دارچین را روی خمیر بپاشید و خمیر را از یک طرف به شکل اریب رول کنید و رول را دور خودش بپیچید.
اینک رولهای پیچیده شده خمیر را با فاصله درون سینی چربکرده قرار دهید، روی سینی را بپوشانید و حدود نیم ساعت کنار بگذارید تا خمیرها حجیم شوند.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.