Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

نان دارچینی شکری

نان دارچینی شکری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 قرص نان

پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

شکر 3 قاشق سوپخوری

شیر  125 میلی‌لیتر  (یک‌دوم پیمانه)

کره نرم شده 40 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

آرد 350 گرم

نمک یک دوم  قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

کره نرم شده 60  گرم

شکر  100 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

مایه خمیر، یک‌قاشق چایخوری شکر و یک‌چهارم پیمانه از شیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود،‌‌ آنگاه آرد را در کاسه دیگری الک کنید و نمک و باقیمانده شکر را به آن بیفزایید و مخلوط سازید.

حالا در مرکز آن حفره‌ای ایجاد نمایید و کره، تخم‌مرغ، باقیمانده شیر و مایه خمیر ورآمده را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود. اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده‌ بگذارید، رویش را پوشانید و در حدود یک‌ ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را به شکل بیضی و به طول 40 سانتیمتر باز کنید. حالا روی خمیرها کره بمالید و برش‌های طولی به عرض 1 سانتیمتر روی خمیر ایجاد کنید.

به گونه‌ای که این برش‌ها، دو سر خمیر را قطع نکند! حالا مخلوط شکر و دارچین را روی خمیر بپاشید و خمیر را از یک طرف به شکل اریب رول کنید و رول را دور خودش بپیچید.

اینک رول‌های پیچیده شده خمیر را با فاصله درون سینی چربکرده قرار دهید، روی سینی را بپوشانید و حدود نیم ساعت کنار بگذارید تا خمیرها حجیم شوند.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آموزش ناننان شیریننان دارچینیآشپزباشیلیلا آیانی صفت تعداد بازديد: 2598 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است