روش تهیه :
در ظرفی آرد و بهبوددهنده را الک كنید. مایه خمیر را مستقیم به مخلوط آرد اضافه كنید. سپس آب را به تدریج به آن بیفزائید. حالا روغن مایع و نمک را اضافه كنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و بعد چانه كنید. آنگاه خمیر را در ظرفی آردپاشی شده قرار دهید و روی آن كمی آرد بپاشید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را به ۳ قسمت (به وزن تقریبی ۱۸۰ گرم) تقسیم و گلوله كنید و در سینی چرب شده با فاصله بگذارید. دو لیوان آب جوش داخل سینی بگذارید (همان طور كه در تصویر مشاهده می كنید). سپس روی سینی را بپوشانید و در محیطی گرم به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت دهید. پس از آن روی خمیر را با مواد رویه بپوشانید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
روش تهیه ی رویه:
آرد را داخل آب بریزید و رقیق كنید و با قلم مو به آرامی روی خمیر بمالید. سپس كنجد را روی آن بپاشید.
یادآوری: نان را بعد از خارج كردن از فر، خنک كنید و در ظرف دربسته ای بگذارید.