آشپزباشی - آرزو گنجی
مایه خمیر، شکر و نیمی از شیر ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس در کاسه بزرگی باقیمانده شیر، نمک، مایه خمیر عملآمده و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30 در 40 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را رویش بریزید.
آنگاه خمیر را از طول رول کنید و به عرض 3 سانتیمتر برش دهید. خمیرهای برش خورده را در سینی چربکرده شیرینیپزی بچینید، رویش را بپوشانید و 25 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.
اینک روی خمیرها تخممرغ بمالید و پرک بادام بگذارید.
سپس نان گردو و ارده را به مدت تقریبی 20 – 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد رویه
شکر، گردو، ارده و کره با هم مخلوط کنید.