آشپزباشی - آرزو گنجی
آب، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد. رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.
آنگاه در ظرف ديگري، سير، شويد، تخممرغ، نمك، فلفل، ماست، روغن زيتون، كره و مايه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد.
سپس آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير نرم و مناسبي به دست آيد. آنگاه خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود.
بعد آن را در كاسه چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت صبر كنيد تا حجم خمير 2 برابر شود.
حالا هر بار از خمير چانههائي به وزن 50 گرم برداريد و وسط آن به اندازه 1 قاشق سوپخوري از مواد ميانی بگذاريد و دوباره خمير را به شكل توپ درآوريد.
سپس آنها را در قالب چربكرده مافين قرار دهيد، رويش را بپوشانيد و 25 دقيقه كنار بگذاريد تا حجمشان افزايش يابد.
اكنون نان شويد را به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 190 درجه سانتيگراد بپزيد.
روش تهیه مواد ميانی: تمام مواد را با هم خوب مخلوط كنيد.