Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

نان شويد مغزدار

نان شويد مغزدار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 عدد

آب 125 ميلي‌ليتر (يك دوم پيمانه)

شكر 1 قاشق چايخوري

مايه خمير 1 قاشق سوپخوري

سير رنده كرده 1 حبه

شويد خرد كرده 70 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

نمك  1 قاشق چايخوري

فلفل يك‌چهارم قاشق چايخوري

ماست 3 قاشق سوپخوري

روغن زيتون  125 گرم

كره 30  گرم

آرد  400 گرم

مواد لازم مياني:

پنير سفيدفتا  100 گرم

پنير موزارلا   50 گرم

سيب‌زميني پخته و خرد كرده 200 گرم

نمك و فلفل  به ميزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

آب، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد. رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.

آن‌گاه در ظرف ديگري، سير، شويد، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، ماست، روغن زيتون، كره و مايه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد.

سپس آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير نرم و مناسبي به دست آيد. آن‌گاه خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود.

بعد آن را در كاسه چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت صبر كنيد تا حجم خمير 2 برابر شود.

حالا هر بار از خمير چانه‌هائي به وزن 50 گرم برداريد و وسط آن به اندازه 1 قاشق سوپخوري از مواد ميانی بگذاريد و دوباره خمير را به شكل توپ درآوريد.

سپس آنها را در قالب چربكرده مافين قرار دهيد، رويش را بپوشانيد و 25 دقيقه كنار بگذاريد تا حجمشان افزايش يابد.

اكنون نان شويد را به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 190 درجه سانتيگراد بپزيد.

روش تهیه مواد ميانی: تمام مواد را با هم خوب مخلوط كنيد.

برچسب ها: آموزش انواع نانآشپزباشینان شویدآرزو مقدمنان شوید مغزدارمواد لازم برای تهیه نان شوید مغزدارطرز تهیه نان شوید تعداد بازديد: 1393 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است