روش تهیه :
مایه ی خمیر، آب ولرم و یک قاشق چای خوری شكر را در ظرفی بریزید و روی آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا مایه خمیر پف كند; سپس نمک، روغن و شیر را به آن بیفزایید و با قاشق به هم بزنید. كم كم آرد الک شده را اضافه كنید تا جایی كه خمیر به دست نچسبد; سپس آن را خوب ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار دهید. ساج را روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا گرم شود. بعد از این مدت چونه های كوچكی از خمیر بردارید; سپس با وردنه به نازكی نان لواش باز كنید و روی ساج قرار دهید تا طلایی رنگ ش ود. سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی رنگ شود. در صورتی كه ساج در اختیار نداشتید، می توانید از پشت سینی یا قابلمه استفاده كنید.