Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:59

نان گل اتریشی

نان گل اتریشی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

 مایه خمیر ...........  ۷ گرم

شكر  ............. یک قاشق چای|خوری

شیر ولرم ...............  یک پیمانه

تخم|مرغ  ............. ۱ عدد

شكر  .............. ۶۰ گرم

نمک ..............  چقاشق چایخوری

رنده پوست لیموترش   ......... ۱ عدد

كره  .............. ۶۰ گرم

شیر  ........... چ پیمانه

آرد  ............ ۵۰۰ گرم

 

 

مواد میانی:

شكر   ..............۲۰ گرم

 گردوی خرد شده  .......... ۵۰ گرم

دارچین ..........  یک قاشق چایخوری

كشمش سبز  ................ ۱۰۰ گرم

 

مواد لازم برای رویه :

شیر ..............   ۱ قاشق چایخوری

شكر  .......... ۱ قاشق چایخوری

زرده تخم|مرغ .............  ۱ عدد

زعفران آب كرده  ................ ۱ قاشق چایخوری

روش تهیه:

 ابتدا مایه خمیر، شیر ولرم، یک قاشق چایخوری شكر و یک دوم قاشق چایخوری آرد را در ظرفی ریخته، روی آن را بپوشانید و در جای گرمیقرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. در ظرفی دیگر تخم مرغ، شكر، رنده پوست لیموترش (قسمت سفید لیموترش رنده نشود)، كره، شیر و بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه كرده و آرد و نمک الک شده را بیفزایید و ورز دهید. آنگاه اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت استراحت كند (روی خمیر مورد نظر را با دستمال پوشش دهید) تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم كرده (به وزن تقریبی ۱۰۰ گرم) و هر قسمت را روی سطحی آرد پاشی شده ، به وسیله وردنه باز كرده (به قطر ۱ سانتیمتر و به ابعاد ۲۰ف۸ سانتیمتر)، به وسیله برس با كره مرطوب نمایید.

 

*آنگاه مواد میانی را گذاشته و خمیر را از طول روی هم بگذارید و لبه ها را به وسیله آب بچسبانید.

 سپس رول كرده،كنار هم و در یک قالب كمربندی چرب شده به قطر ۲۳ سانتی متر به مدت ۳۰ دقیقه گذاشته و اجازه دهید استراحت كند. سپس مواد رویه را با هم مخلوط كرده، به وسیله برس به آرامی روی خمیر بمالید و در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت، به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید.

برچسب ها: ناننان دارچینینان اتریشینان گل اتریشیطرز تهیه نان گل اتریشی تعداد بازديد: 892 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است