روش تهیه:
ابتدا مایه خمیر، شیر ولرم، یک قاشق چایخوری شكر و یک دوم قاشق چایخوری آرد را در ظرفی ریخته، روی آن را بپوشانید و در جای گرمیقرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. در ظرفی دیگر تخم مرغ، شكر، رنده پوست لیموترش (قسمت سفید لیموترش رنده نشود)، كره، شیر و بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه كرده و آرد و نمک الک شده را بیفزایید و ورز دهید. آنگاه اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت استراحت كند (روی خمیر مورد نظر را با دستمال پوشش دهید) تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم كرده (به وزن تقریبی ۱۰۰ گرم) و هر قسمت را روی سطحی آرد پاشی شده ، به وسیله وردنه باز كرده (به قطر ۱ سانتیمتر و به ابعاد ۲۰ف۸ سانتیمتر)، به وسیله برس با كره مرطوب نمایید.
*آنگاه مواد میانی را گذاشته و خمیر را از طول روی هم بگذارید و لبه ها را به وسیله آب بچسبانید.
سپس رول كرده،كنار هم و در یک قالب كمربندی چرب شده به قطر ۲۳ سانتی متر به مدت ۳۰ دقیقه گذاشته و اجازه دهید استراحت كند. سپس مواد رویه را با هم مخلوط كرده، به وسیله برس به آرامی روی خمیر بمالید و در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت، به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید.