آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
مایهخمیر و شكر را با یكچهارم پیمانه از آب، در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر ور بیاید. آنگاه آرد و نمك را در كاسه دیگری بریزید و روغن، مایهخمیر ور آمده و بقیه آب را بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید.
حالا خمیر را خوب ورزدهید و در كاسه چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و نیمساعت استراحت دهید. اكنون خمیر را به شكل لوله در آورید و به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید بعد هر قسمت را با وردنه به شكل دایرهای به قطر 15 سانتیمتر باز كنید. سپس هر تكه را در سینی چربكرده، با فاصله از یكدیگر قرار دهید.
اینك روی خمیرها را بپوشانید و حدود نیمساعت استراحت دهید. حالا فر(تاون) را با آخرین درجه گرم كنید، سینی را داخل آن بگذارید، دما را به 200 درجه سانتیگراد كاهش دهید و 10 دقیقه صبر كنیدتا نانها بپزند و طلایی رنگ شوند.
یادآوری: این نان، نباید خیلی تغییر رنگ دهد.