طرز تهیه :
مایهخمیر، شكر و یك چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسهی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آن گاه آرد و نمك را در كاسهی دیگری بریزید و در مركزش حفرهای ایجاد كنید، سپس 35 گرم از كره، باقیماندهی آب و مایهخمیر فعال شده را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسهی چربكردهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در حدود 1 ساعت استراحت دهید.
اكنون خمیر را با وردنه، روی سطح آردپاشی شده، به اندازه 20×30 سانتیمتر باز كنید، باقیماندهی كره را روی دوسوم از خمیر بمالید و خمیر را چهارلا تا كنید و وردنه بكشید. سپس زیر و روی خمیر آرد بپاشید تا به میز نچسبد. 3 بار عمل تا زدن خمیر را پشت سر هم تكرار نمائید. حالا خمیر را به اندازهی 20×30 سانتیمتر باز كنید و در سینی چربكردهای به اندازهی خمیر پهن كنید. دوباره روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا حجمش دو برابر شود و قالب را پر كند.
اكنون روی خمیر روغن مایع بمالید، شكر و دارچین بپاشید و با چاقوی تیز برشهای كمعمق منظمی به شكل لوزی روی آن ایجاد كنید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.