آشپزباشی - آرزو مقدم
گرم از آرد،چغندر،مایه خمیر،نمک و شکر را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آن گاه روغن ،آب و شیر را به این مخلوط بیفزائید و مواد را هم بزنید.
سپس گردو و عسل را افزوده و مخلوط کنید و چنانچه خمیر فراهم کرده چسبنده بود،باقیماندۀ آرد را کم کم به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکرده بگذارید.
رویش را با سلفون بپوشانید و در جای گرم،به مدت یک ساعت و نیم استراحت دهید.
اکنون فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم نمائید.
آن گاه سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ اندکی آرد بپاشید.اینک هریک از خمیرها را به شکل توپ درآورید و روی سینی بگذارید.
سپس روی خمیرها را با پارچۀ تمیزی بپوشانید و 20 دقیقۀ دیگر در جای گرم نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.
حالا خمیرها را با اسپری آب مرطوب کنید و اندکی آرد بپاشید و با چاقوی تیز روی خمیر برش هایی ایجاد کنید.
اکنون نان را به مدت تقریبی 25-35 دقیقه در فر بپزید.