آشپزباشی- سحر سامانی
كره را در تابهی كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آنگاه قارچ و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سویاسس را اضافه كنید و مخلوط را 2 دقیقهی دیگر تفت دهید.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مخلوط فراهم كرده، خنك شود. اكنون مایه خمیر، نیمی از عسل و آب ولرم را در كاسهی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
در كاسهی بزرگی ماست، مایه خمیر ورآمده، عسل باقیمانده، نمك، مخلوط قارچ و آرد را با هم مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حال خمیر را روی سطح آرد پاشیده، حدود 6-8 دقیقه ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسهی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تاحجمش دوبرابر شود.
اینكه خمیر را در قالب چربكردهی لوف به ارتفاع 6 سانتیمتر و ابعاد 12×20سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و 1 ساعت دیگر كنار بگذارید تا خمیر، قالب را پر كند.
اكنون قالب را به مدت 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.
آنگاه نان را از قالب جدا كنید، روی پنجرهی سیمی بگذارید و بعد از خنك شدن برش دهید.
یادآوری: این نان به همراه پنیر طعم بسیار مطلوبی خواهد داشت.