آشپزباشی - افسانه ظروفی
مایه خمیر، عسل و آب ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس هر دو آرد، ارگانو و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید و در وسط آن حفرهای بسازید.
حالا مایه خمیر ورآمده، روغن زیتون و آب ولرم (125 میلیلیتر) را درون این حفره بریزید و مواد را با مفتول مخصوص خمیر (hook) با همزن برقی هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود (همچنین میتوانید خمیر را با دست ورز دهید) و صاف و یکنواخت گردد.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت کنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش پیدا کند.
آنگاه هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و زیتون و پنیر را به آن بیفزائید.
سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
اینک روی سینی پخت اندکی آرد بپاشید و توپهای خمیر را با فاصله از یکدیگر، روی سینی قرار دهید.
حالا روی خمیرها را با آب مرطوب سازید و اندکی آرد بپاشید و رویشان را با هوله آشپزخانه بپوشانید.
نیم ساعت خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.
اکنون با تیغ مخصوص نان، روی هر خمیر سه برش ایجاد کنید و نانها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
نانها را روی پنجره سیمی خنک کنید.