آشپزباشی
مایهخمیر و یك قاشق سوپخوری از شكر و یكچهارم پیمانه از شیر را، در كاسهای بریزید و مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه آرد و نمك را در كاسه دیگری بریزید و باقیمانده شكر را به آن بیفزائید. سپس كره نرمشده، تخممرغها، باقیمانده شیر و مایهخمیر ور آمده را نیز اضافه كنید.
سپس مواد را كاملاً با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را خیلی خوب ورز دهید تا كاملاً صاف شود. بعد آن را در كاسه چربكردهای بگذارید و رویش را بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اكنون خمیر را به شكل مستطیل بازكنید و با مواد میانی، سطح خمیر(به غیر از لبهها) را بپوشانید و از عرض رول كنید. سپس در قالب لوف 12×30 سانتیمتری چربكرده قرار دهید.
اینك روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره خمیر حجیم شود. حالا روی خمیر را با زرده تخممرغ مرطوب سازید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 25- 30 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی: سیبها را پوست بگیرید و درشت رنده كنید و با گردو و شكر مخلوط سازید. جداگانه شیر و پودر كاكائو را با هم مخلوط نمائید و به سیب و گردو بیفزائید.