روشتهیه
مرغ خردشده را همراه یک عدد پیاز خردشده، سیر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و با مقداری آب روی حرارت ملایم بپزید و بعد از پختن ریز خرد کنید. پیازهای خلالشده را با کمی روغن زیتون تفت داده و بعد از طلاییشدن مرغ را با آن تفت دهید، سپس ادویه، آبلیمو، قارچ، سماق و نمک را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. ظرفی کم عمق را چرب کرده و مخلوط مرغ را در تکه نان لواش یا یوفکا قرار دهید و آن را به شکل رول پیچیده و کنار هم بچینید و چند قطره روغن زیتون و مقداری سماق و خلال بادام رویش ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.