آشپزباشی
مایهخمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.
بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
بعد آرد را بهتدریج بیفزائید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
بعد از یك ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید، در وسط آن یك قاشق از مایهی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.
آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.
سپس با زردهی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.