ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
مايه خمير و يك قاشق چايخوری از شكر را همراه با يكچهارم پيمانه از شير را در كاسه كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه روی كاسه را بپوشانيد و در جای گرم نگه داريد تا مايه خمير فعال شود.
سپس باقيمانده شكر، شير، تخممرغ، ماست و روغن مايع را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با مايه خمير ور آمده، به آرد بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.
حالا خمير را ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذاريد. رويش را بپوشانيد و در جای گرم بگذاريد تا حجم خمير افزايش يابد.
اكنون خمير را 3 قسمت كنيد و هر قسمت را روی سطح آرد پاشيده، به قطر 25 سانتيمتر باز كنيد. اينك نیمی از مواد ميانی را روی خمير بماليد و مراقب باشيد كه اين مواد به حدود 2 سانتيمتر از اطراف خمير ماليده نشود.
آنگاه خمير بعدی را روی مواد ميانی بگذاريد و باقيمانده مواد ميانی را روی خمير بماليد. سپس آخرين قسمت خمير را روی آن قرار دهيد و خمير را به نوارهائی به عرض 3 سانتيمتر برش دهيد.
حالا هر يك از نوارهای خمير را بتابانيد و آنها را در قالب چربكرده دارای كاغذ روغنی، به قطر 25 سانتيمتر قرار دهيد.
اكنون روی خمير را بپوشانيد و 20 دقيقه كنار بگذاريد تا حجمش افزايش يابد. سپس روی خمير زرده تخممرغ بماليد و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 190 درجهسانتيگراد بپزيد.
روش تهیه مواد ميانی: همه مواد را با هم مخلوط كنيد.