ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
شير، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.
سپس تخممرغها، كره، سيبزمینی، پيازداغ، نمك، پاپريكا، فلفل سياه، قارچ، گردو و مايه خمير را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.
حالا آرد را كمكم بيفزائيد تا خمير مناسبی حاصل شود. اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذاريد.
رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت در جای گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد. اينك خمير را در قالب چربكرده به گنجايش 2 ليتر قرار دهيد و30 دقیقه ديگر كنار بگذاريد تا دوباره حجم خمير افزايش يابد.
آنگاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و نان را به مدت تقریبی40 -50 دقيقه، بپزيد. حالا نان را از فر درآوريد و پس از 10 دقيقه، آن را از قالب جدا كنيد و روی پنجره سیمی بگذاريد تا خنك شود.