آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
پودر مایهخمیر، شكر و یك سوم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. در كاسه دیگری، آرد و نمك را با هم مخلوط سازید و كره نرمشده را همراه با مایهخمیر به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس باقیمانده آب را كمكم اضافه كنید تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا بافتش صاف و یكدست شود.
اكنون خمیر را با وردنه، روی سطح آردپاشی شده باز كنید. پنیر، پیازچه و روغن مایع را روی خمیر بریزید و خمیر را جمع كنید. بعد به كمك كاردك پلاستیكی، پیازچه، پنیر و روغن را با خمیر مخلوط نمائید؛ به گونهای كه شكل پیازچه در خمیر حفظ شود.
یك قالب لوف كوچك 12 تائی را كاملاً چرب كنید، و خمیر را به 12 تكه مساوی تقسیم نمائید. هر تكه از خمیر را درون قالبها بگذارید، روی آنها را بپوشانید و به مدت یك ساعت در جای گرمی نگهدارید تا حجم خمیرها دو برابر شود.
اینك روی خمیرها تخممرغ بمالید و قدری پنیر (100 گرم) بپاشید و قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.