آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
مایهخمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و یك چهارم پیمانه از شیر را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد را در كاسه دیگری الك كنید و نمك، زنجفیل و باقیمانده شكر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید و در مركز آن، حفرهای ایجاد نمائید.
سپس كره نرم شده، تخممرغها، مایهخمیر فعال شده و باقیمانده شیر را در آن حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
اكنون چونههائی به وزن تقریبی 100 گرم از خمیر بردارید و به شكلهای دلخواه درآورید. آنگاه خمیرها را در سینی چربكرده، با فاصله از یكدیگر بچینید و روی سینی را بپوشانید تا دوباره خمیر حجیم شود.
اینك روی خمیر را با قلممو، با مخلوط زرده تخممرغ و شیر مرطوب نمائید، كنجد یا سیاهدانه بپاشید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند. اكنون نانها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف دردار نگه دارید.