روشتهیه
سیبزمینیرا بعد از شستن با پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامهای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
وقتی کاملاً خنک شد خیارشور، شوید، جعفری و ژامبونهای بسیار ریز خرد شده را هم اضافه کنید و مایه را کاملاً هم بزنید تا یکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنید اما مراقب باشید که نان شکاف نخورد. بعد از مایه آماده شده بر روی نان بمالید و نان را رول کنید. رولت را در فویل یا نایلکس پیچیده و برای مدتی در یخچال یا فریزر (که البته نباید نان یخ بزند) قرار دهید تا سرد شود. بعد نان را از یخچال خارج کرده و در اندازه های دلخواه برش زده و در ظرف بچینید. میتوانید روی رولتها کمی شوید و جعفری بپاشید.