آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
مایهخمیر، شکر و یک چهارم پیمانه از آب را در ظرف مناسبی بریزید، روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه آرد، روغن زیتون، عسل، نمک دریا، باقیمانده آب، مایهخمیر عمل آمده و یک قاشق سوپخوری از مخلوط کنجد، زیره و میخک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید.
حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، روی کاسه را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.
اکنون خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به طول 70 سانتیمتر، رول نمائید و به شکل حلزونی بپیچید. خمیر را در سینی بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت کنار بگذارید.
اینک روی خمیرها مخلوط زرده تخممرغ و آب بمالید و مخلوط ادویه باقیمانده را رویشان بپاشید. آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و نانها را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، بپزید.